حریم خصوصی کاربران
مدارک احراز هویت عمومی نیستند. عکسهای خصوصی فقط طبق سطح دسترسی تعریفشده نمایش داده میشوند. اطلاعات فنی لازم برای امنیت، ورود، پرداخت و گزارش تخلف ثبت میشود.
حذف حساب
کاربر میتواند درخواست حذف یا غیرفعالسازی حساب را از طریق پشتیبانی ارسال کند؛ برخی سوابق مالی/امنیتی ممکن است طبق الزامات عملیاتی برای مدت ضروری نگهداری شوند.
پرداخت
برای پرداخت رمزارزی، شناسه تراکنش و اطلاعات عمومی بلاکچین مرتبط با سفارش ثبت میشود. کلید خصوصی کیف پول کاربر دریافت نمیشود.
